24/7 Server onderhoudsdiensten – Datacenters Benelux

Deskundige ondersteuning beschikbaar dag en nacht in alle datacenters van de Benelux, met zowel dringende als geplande interventies.

Serveronderhoud op locatie: Uw partner in de Benelux

Zicht op een centrale gang tussen serverracks in ons datacenter, met nadruk op de ventilatieroosters in de vloer voor koeling. Deze configuratie illustreert onze geavanceerde aanpak om een stabiele en optimale temperatuur te handhaven, waardoor de prestaties en veiligheid van de servers gewaarborgd worden. Vloerkoeling speelt een sleutelrol in de energie-efficiëntie en betrouwbaarheid van onze faciliteiten.
Afbeelding van de achterkant van een serverrack tijdens de installatie, toont een switch verbonden aan de bovenkant van het rack en een APC PDU gepositioneerd aan de achterzijde, met het netwerkbekabeling dat wordt aangelegd. Dit beeld detailleert het zorgvuldige montage- en aansluitproces, essentieel voor het waarborgen van een betrouwbare energiedistributie en effectieve netwerkcommunicatie binnen het datacenter.
Zicht op onze beveiligde transportwagen, speciaal ontworpen voor het verplaatsen van servers op locaties met onze basis montage- en configuratieapparatuur. Deze wagen vergemakkelijkt het veilige en efficiënte transport van essentiële hardware, zorgend dat alles klaar is voor een vlekkeloze installatie en configuratie direct op de klantlocatie.
Foto van ons technisch werkstation direct gelegen in de serverruimte van het datacenter, uitgerust met een gereedschapskist, een laptop, en de stoel van de technicus. Deze opstelling maakt het mogelijk om upgrades en reparaties ter plaatse uit te voeren, waardoor een snelle en efficiënte interventie gegarandeerd wordt om de prestaties en betrouwbaarheid van de serverinfrastructuur te handhaven.
Zicht op de binnenkant van een XeonDual ProMax server die wordt geüpgraded, toont een moederbord met dubbele socket uitgerust met grote actieve pro-ventilatoren. Deze afbeelding illustreert de sleutelcomponenten en het verbeteringsproces om de prestaties en efficiëntie van de server te verhogen, benadrukkend ons vermogen om high-end servers te optimaliseren om te voldoen aan geavanceerde technische eisen.
Afbeelding van een aanzienlijke hoeveelheid APC PDU's opgesteld en klaar voor installatie binnen het datacenter. Dit beeld benadrukt onze voorbereiding en ons vermogen om de energiedistributie effectief te beheren ter ondersteuning van een betrouwbare en hoogwaardige serverinfrastructuur, het belang van een stabiele en veilige stroomvoorziening in de kritieke omgeving van het datacenter onderstrepend.

Deskundige technische ondersteuning


In de wereld van datacenters vereisen noodsituaties een snelle en professionele reactie. StrictlyHosting.be heeft een hooggekwalificeerde serveronderhoudsdienst met slechts één doel voor ogen : aan uw kritieke behoeften voldoen …

  • Reactievermogen: Onze teams staan klaar om 24/7 in te grijpen, waardoor snelle assistentie in noodgevallen gegarandeerd is.
  • Technische expertise: Met jarenlange ervaring beschikken onze technici over de nodige vaardigheden om elk type serverprobleem te beheren.

24/7 Beschikbaarheid voor geregistreerde klanten
We begrijpen het belang van de continuïteit van de diensten in datacenters. Daarom is onze onderhoudsdienst op elk moment beschikbaar, maar exclusief voor geregistreerde klanten met wie we een voorafgaande serviceovereenkomst hebben uitgestippeld.

  • Geplande interventies en noodgevallen: Of het nu gaat om geplande upgrades of noodreparaties, wij zijn hier om de goede werking van uw installaties te waarborgen.
  • Dekking in heel Benelux: Ons netwerk van gekwalificeerde technici stelt ons in staat om snel in te grijpen in de hele Benelux-regio.

Waarom onze onderhoudsdienst de beste keuze is

Ons team bestaat uit technische experts met uitgebreide kennis van datacentersystemen.

Hooggekwalificeerde professionals


Bewezen ervaring: Met jarenlange ervaring in serveronderhoud heeft ons team een veelvoud aan complexe problemen opgelost.
Doorlopende training: We zetten ons in om voorop te blijven lopen in technologie door onze technici regelmatig te trainen in de nieuwste server system ontwikkelingen.
Een dienst aangepast aan uw behoeften

We begrijpen dat elk data center uniek is. Onze onderhoudsoplossingen zijn daarom op maat gemaakt.

Nauwkeurige diagnose: Onze expertise stelt ons in staat om snel problemen te identificeren en effectieve oplossingen te ontwikkelen.
Op maat gemaakte aanpak: We passen onze interventies aan uw specifieke behoeften en operationele vereisten aan.

Een onberispelijke beschikbaarheid


Uw infrastructuur slaapt nooit, en onze onderhoudsdienst ook niet.

24/7 Service: Wij zijn op elk moment beschikbaar om op uw noodgevallen te reageren, waardoor de continuïteit van uw operaties gegarandeerd is.
Snelle interventies: Door onze constante beschikbaarheid kunnen we snel handelen om de downtime te minimaliseren.
Toewijding aan geregistreerde klanten: Onze premium service is gereserveerd voor klanten met een voorafgaandelijk overeengekomen overeenkomst.

Prioritering van verzoeken: Geregistreerde klanten genieten van prioritaire respons en toegewijde beheer van hun noodgevallen.
Exclusieve nacht en weekenddiensten: Voor interventies buiten de reguliere uren bieden we een gespecialiseerde service, exclusief voor geregistreerde klanten die dringende technische ondersteuning nodig hebben.

Illustratie van een aandachtig werkende datacentertechnicus, met een laptop naast serverracks. Een van de racks is open, waardoor toegang tot de servers voor troubleshooting wordt onthuld. Deze afbeelding belicht de bewezen ervaring en geavanceerde vaardigheden van ons team, onderstrepend hun vermogen om een nauwkeurige diagnose te stellen en een op maat gemaakte aanpak te bieden voor elke technische uitdaging in het hart van het datacenter.
Afbeelding van een grote wijzerplaat van een horloge gemarkeerd met '24/7 365 service', symboliserend onze toewijding om een foutloze troubleshooting service te bieden, beschikbaar op elk moment van het jaar. Deze illustratie benadrukt onze belofte van constante beschikbaarheid om snel op alle noodgevallen te reageren, de continuïteit en betrouwbaarheid van uw kritieke infrastructuur waarborgend.

Onze onderhoudsdiensten in detail

Interventies op elk type computerhardware


Reactie bij storingen: We zijn gespecialiseerd om snel in te grijpen in geval van een defect van elk type computerhardware, en zorgen voor een effectieve oplossing voor een breed scala aan storingen en technische behoeften.
Afhankelijkheid van klantcomponenten: Ons vermogen om specifieke reparaties uit te voeren is afhankelijk van de beschikbaarheid van compatibele onderdelen die door de klant worden geleverd, dit vanwege de diversiteit aan serverconfiguraties.

Onderhoud en technische controle van de server

Preventieve controles: We voeren regelmatig technische inspecties uit om storingen te voorkomen, met inbegrip van het koelsysteem en andere vitale onderdelen van de server.
Preventieve interventies: Onze expertise stelt ons in staat om potentiële problemen proactief te identificeren en aan te pakken.

Ontvangst en voorbereiding van hardware voor installatie

Gepersonaliseerde ondersteuning: Wij ontvangen de hardware in België en bereiden de installatie voor volgens de eisen van onze klanten in de Benelux.
Geplande en efficiënte installatie: Ons team zorgt er voor dat elk component klaar is voor een succesvolle integratie in de infrastructuur van de klant.

Noodinterventies en herstel van het netwerk

Directe reactie op noodgevallen: In het geval van kritieke storingen grijpt ons team snel in om de operaties te herstellen.
Stabiliteit van de connectiviteit: We controleren de connectiviteit zorgvuldig om een betrouwbare netwerkverbinding te garanderen.

Uitvoering van gedetailleerde instructies

Aanpasbaarheid aan specifieke verzoeken: Ons team is ook voorbereid om gedetailleerde werkorders, aangeboden door de klant, stap voor stap op te volgen, wat zorgt voor een nauwkeurige uitvoering volgens specifieke eisen.
Oog voor detail: We begrijpen het belang van het volgen van vastgelegde protocollen en procedures, vooral in omgevingen waar specifieke instructies cruciaal zijn voor de goede werking van systemen.

Aansprakelijkheidsclausule voor defecte apparatuur

Transparante communicatie: In geval van onmogelijkheid tot reparatie ter plaatse door het ontbreken van compatibele apparatuur, informeren we onze klanten over de situatie en reiken we alternatieve oplossingen aan.
StrictlyHosting.be heeft als doel een volledige serveronderhoudsservice aan te bieden, wat leidt tot efficiënt onderhoud en degelijke noodinterventies, terwijl rekening wordt gehouden met de specifieke kenmerken van elke klant.

Afbeelding toont zorgvuldig geïnstalleerde 2U servers in een rack binnen een datacenter, met een duidelijk zicht op de voorkant van de servers en de netwerkconnectiviteit die naar de switch leidt. Dit beeld illustreert onze expertise in technische installatie en connectiviteitsbeheer om een succesvolle integratie en betrouwbare netwerkcommunicatie te garanderen, weerspiegelend onze toewijding aan efficiënte interventies en strenge technische controle.
Afbeelding die het interieur van een modern datacenter vastlegt, toont drie uitgelijnde rijen van serverracks. Dit overzicht illustreert de omvang en organisatie van onze hostinginfrastructuur, benadrukkend het vermogen om een breed scala aan servers te huisvesten in een gecontroleerde en beveiligde omgeving. De architectuur en opstelling van de racks weerspiegelen onze inzet voor efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van hostingdiensten.
Zicht op een rij serverracks in een datacenterzaal, benadrukkend de elektrische controle-eenheid en de UPS strategisch geplaatst aan het begin van de rij. Deze opstelling illustreert het belang van energiebeheer en dienstcontinuïteit, met beveiligde en betrouwbare voedingssystemen om de kritieke infrastructuur van het datacenter te ondersteunen en ononderbroken werking te garanderen.

Duidelijke en transparante tarieven

Tarieven voor België

Interventies buiten reguliere werkuren

Tarieven voor Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Brussel.

Reiskosten: €75 exclusief BTW voor elke interventie in deze regio's en €100 exclusief BTW voor de andere regio's van België.

Uurtarief voor werk op locatie: €100 per uur exclusief BTW.
Voorwaarden: Een begonnen uur is een gefactureerd uur.


Beschikbaarheid gedurende de week

Uren: De tarieven zijn geldig van maandag tot vrijdag, van 09:00 tot 19:00.

Nachttarief: Voor interventies tussen 19:00 en 09:00 uur, verhoogt het uurtarief naar €150 per uur exclusief BTW.
Weekends: Het nachttarief is ook van toepassing tijdens de weekends.
Reiskosten voor Luxemburg en Nederland

Luxemburg: €200 exclusief BTW voor het gehele Groothertogdom.
Nederland: €125 exclusief BTW voor heel Nederland.
Voorwaarde van geschiktheid

Alleen voor geregistreerde klanten: Interventies zijn voorbehouden aan geregistreerde klanten die een serviceovereenkomst met ons hebben.

Word nu klant van onze data center ondersteuning: Neem contact op

Voor snelle interventies of meer informatie over onze onderhoudsdiensten, bezoek onze contactpagina. Wij zijn 24/7 beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Veelgestelde vragen over onze onsite ondersteuning

Welke soorten serverproblemen kunt u oplossen?

We behandelen een breed scala aan problemen, inclusief hardwarestoringen, netwerkconnectiviteitsproblemen en systeemupdates.

Hoe kan ik een noodinterventie aanvragen?

Voor een snelle interventie bezoekt u alstublieft onze contactpagina waar u alle benodigde informatie vindt om contact met ons op te nemen.

Wat zijn precies uw operationele uren voor het uitvoeren van standaard onderhoudsdiensten?

Onze standaarddiensten zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag, van 09:00 tot 19:00 uur.

Biedt u onderhoudsdiensten buiten deze uren?

Ja, we bieden een 24/7 noodservice, maar deze is gereserveerd voor geregistreerde en geverifieerde klanten.

Heeft u dekking in de hele Benelux?

Ja, we bieden onderhoudsdiensten in de hele Benelux-regio.

Wat zijn de typische responstijden in noodgevallen?

We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren, vaak binnen enkele uren na het verzoek.

Levert u reserveonderdelen tijdens interventies?

We kunnen bepaalde onderdelen vervangen als deze door de klant worden geleverd. Dit hangt af van de beschikbaarheid en compatibiliteit van de onderdelen.

Wat zijn de tarieven voor noodinterventies?

De tarieven variëren afhankelijk van het type interventie en het tijdstip. Raadpleeg onze tariefpagina voor meer details.

Hoe kan ik een geregistreerde klant worden voor 24/7 ondersteuning?

Neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken en een serviceovereenkomst op te zetten.

Hoe garandeert u de kwaliteit van uw interventies?

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde technici, en we zijn toegewijd aan het leveren van snelle en efficiënte service om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen.

Uw server onderhoudsoplossing in de Benelux

We leveren een complete en flexibele service

Bij StrictlyHosting.be begrijpen we dat onderhoudsbehoeften niet beperkt zijn tot kantooruren. Daarom bieden wij uitgebreide diensten aan.

Uitzonderlijke beschikbaarheid

Ons toegewijde team staat klaar om op elk moment in te grijpen bij noodgevallen, inclusief tijdens nachten en weekenden.

Voor geregistreerde klanten

Deze uitgebreide service is exclusief gereserveerd voor onze geregistreerde klanten die een serviceovereenkomst met ons hebben vastgesteld. Dit garandeert een snelle reactie en een effectieve interventie, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Een partnerschap gebaseerd op vertrouwen

Gemoedsrust gegarandeerd

Met StrictlyHosting.be bent u verzekerd van een betrouwbare en bekwame partner, klaar om op elk moment te reageren op uw IT-noodgevallen.

Een serviceovereenkomst creëren

Door een geregistreerde klant te worden, profiteert u van bevoorrechte toegang tot onze noodonderhoudsdiensten. We werken met u samen om een overeenkomst te ontwikkelen die uw behoeften weerspiegelt en zorgt voor een snelle interventie wanneer nodig.