Windows Pro Workstation voor remote gebruik

Ontdek een nieuwe dimensie van efficiëntie met onze Winglobal Workstation voor remote Windows Pro-gebruik.
Kracht, veiligheid en flexibiliteit voor uw bedrijf in België.

Welkom in het tijdperk van veilige toegang

In een wereld waar flexibiliteit en prestaties cruciaal zijn, biedt onze remote Windows Pro-oplossing een revolutie voor bedrijven. Met Winglobal Workstation verdwijnen geografische grenzen, en krijg je directe toegang tot je gegevens en applicaties, ongeacht waar je bent.

Ontworpen voor veeleisende professionals, combineert Winglobal Workstation krachtige prestaties met eenvoudige toegankelijkheid. Of je nu ondernemer, creatieveling of bedrijf bent dat zijn data wil beschermen, onze oplossing biedt efficiëntie en veiligheid.

Onze servers, gehost in een beveiligde omgeving, waarborgen de veiligheid van je gegevens en bieden constante prestaties. Dankzij onze robuuste bandbreedte verlopen je taken soepel en snel.

Ontdek hoe Winglobal Workstation je werk kan transformeren door kracht, veiligheid en flexibiliteit binnen handbereik te brengen.

Officieel logo van Windows 10 PRO OEM, symbool van betrouwbaarheid en prestaties in professionele omgevingen.
Officieel logo van Windows 11 PRO OEM, symbool van de evolutie en moderne mogelijkheden van Windows 11 in remote serveroplossingen.

Veelzijdigheid van het WinGlobal Workstation

Het WinGlobal Workstation plan doorbreekt de traditionele grenzen van werken en gegevensbeheer. Ontworpen voor diverse professionele toepassingen, past het zich moeiteloos aan uiteenlopende scenario’s aan. Of u nu grafisch ontwerper bent, analist die met grote hoeveelheden data werkt, of ondernemer met constante toegang tot IT-bronnen nodig heeft, WinGlobal Workstation biedt de oplossing. Dankzij robuuste prestaties, eersteklas beveiliging en soepele toegang op afstand, is het ideaal voor mobiele professionals en gedistribueerde teams.

Belangrijkste voordelen van het WinGlobal Workstation plan

Eenvoudige en veilige toegang

Hoge snelheidsprestaties

Uitbreidbare opslag


Gemakkelijke toegang: Het WinGlobal Workstation plan revolutioneert de toegang op afstand, zodat u eenvoudig verbinding maakt met uw Windows Pro-bureaublad vanaf elk apparaat.


Geavanceerde beveiliging: Bij WinGlobal Workstation staat veiligheid centraal. Met geavanceerde encryptie waarborgen wij de vertrouwelijkheid van uw gegevens bij elke remote verbinding, wat u gemoedsrust biedt.


Altijd verbonden: Ideaal voor professionals onderweg, biedt WinGlobal Workstation een constante en veilige toegang tot uw kritieke bronnen, waardoor gemak en veiligheid perfect worden gecombineerd.


Krachtige prestaties: Het WinGlobal Workstation plan, uitgerust met een Intel Core i7-processor, excelleert in complexe taken zoals het verwerken van grote datasets en videobewerking.


Snelle connectiviteit: De hoge snelheid van de netwerkconnectiviteit garandeert een soepele werking voor resource-intensieve applicaties, zonder vertraging. Dit maakt het ideaal voor intensieve zakelijke toepassingen.


Flexibiliteit voor diverse industrieën: De flexibiliteit van onze WinGlobal Workstation maakt het ideaal voor digitale contentcreatie, data-analyse en IT-beheer. Een onmisbare keuze voor moderne bedrijven.

Royale opslag: Flexibiliteit staat centraal in het WinGlobal Workstation plan, vooral als het gaat om opslag. Begin met 1 TB aan SSD-ruimte, uitbreidbaar tot 22 TB, om aan uw groeiende behoeften te voldoen.


Gegevensbescherming: De hoge opslagcapaciteit stelt u in staat grote hoeveelheden data te beheren zonder prestatieverlies. De RAID-1 configuratie biedt dubbele zekerheid.


Groeit met u mee: Of u nu essentiële bestanden back-upt of grote databases beheert, WinGlobal Workstation groeit mee met uw bedrijf. Het biedt schaalbare opslagoplossingen en garandeert flexibel, veilig gegevensbeheer.

Schermafbeelding van het proces van op afstand verbinden met WinGlobal Workstation, met een intuïtieve interface voor eenvoudige en veilige toegang.
Officieel Intel-logo met 'Intel Inside' en 'Core™ i7', symbool van hoge snelheid en kracht van de processor in het WinGlobal Workstation plan.
Twee onderling verbonden SSD's in RAID-1 modus, illustrerend de uitbreidbare en veilige opslagconfiguratie van het WinGlobal Workstation plan, met pijlen die de gegevensspiegeling symboliseren.

Technische specificaties van het WinGlobal Workstation

Basisconfiguratie:

Processor: Intel Core i7 van de nieuwste generatie
RAM-geheugen: 32 GB, uitbreidbaar naar behoefte
Opslag: 2 SSD's van 1 TB in Datacenter-kwaliteit in RAID-1 configuratie
Backup schijf: 2 TB SSD
Besturingssysteem: Windows 10/11 PRO OEM voor één gebruiker
Extra opties: Mogelijkheid tot uitbreidingen en aanpassingen op aanvraag

Bandbreedte en connectiviteit:

Standaard bandbreedte: 250 Mbps (Atom86), zonder gebruikslimiet
Upgrade optie: Mogelijkheid tot verhoging naar 1 Gbps (te bespreken bij bestelling)
Netwerkverbinding: Hoge snelheidsconnectiviteit garandeert snelle downloads en uploads

Netwerkbeveiliging: Geavanceerde beveiligingsprotocollen om gegevens tijdens transit te beschermen

Profiteer van Remote Windows Pro Bureaublad

Het WinGlobal Workstation plan biedt veelzijdigheid en prestaties, ideaal voor verschillende industrieën en professionele behoeften.
Hier zijn enkele concrete voorbeelden van toepassingen:

Creatieve industrie en media: Grafische professionals, videobewerkers en muzikanten gebruiken WinGlobal Workstation om zware bewerkingssoftware uit te voeren en grote multimediabestanden op afstand op te slaan en te openen.

Financiële sector: Financiële analisten en accountants profiteren van WinGlobal Workstation voor de verwerking van grote hoeveelheden financiële gegevens en veilige toegang tot beheerapplicaties.

Onderzoek en ontwikkeling: Onderzoekers en ingenieurs gebruiken WinGlobal Workstation voor intensieve simulaties, data-analyse en het veilig delen van onderzoeksresultaten wereldwijd.

Onderwijs en training: Onderwijsinstellingen vertrouwen op WinGlobal Workstation om leermiddelen, educatieve applicaties en databases veilig en eenvoudig toegankelijk te maken.

Gezondheidszorg en telemedicine: Zorgprofessionals gebruiken WinGlobal Workstation voor veilige toegang tot medische dossiers, diagnostische toepassingen en patiëntbeheer op afstand.

Illustratie van een bedrijfsgebouw met mensen die op afstand werken, symboliserend flexibele en veilige toegang tot WinGlobal Workstation voor diverse industrieën.
Afbeelding toont de multitasking capaciteit van WinGlobal Workstation, met efficiënte gelijktijdige taakverwerking op afstand.
Afbeelding toont de capaciteit van WinGlobal Workstation, uitgerust met een Intel Core i7 processor, om op afstand beeld- en videobewerkingstaken uit te voeren met optimale prestaties.
Illustratie van een wereldwijd netwerk van verbonden pc's, symboliserend de interconnectie en samenwerking gefaciliteerd door WinGlobal Workstation.

Belangrijkste antwoorden: Alles over de WinGlobal Workstation

Wat is het WinGlobal Workstation plan?

Het WinGlobal Workstation-plan biedt dedicated servers met OEM Windows-licentie, voor krachtige prestaties, verbeterde beveiliging en gemakkelijke toegang op afstand, waar ook ter wereld.

Kan ik toegang krijgen tot de WinGlobal Workstation vanaf een mobiel apparaat?

Ja, je kunt toegang krijgen tot de WinGlobal Workstation vanaf elk apparaat, inclusief smartphones en tablets, via een remote desktop verbinding.

Is het WinGlobal Workstation plan geschikt voor videobewerking en grafische taken?

Ja, met zijn Intel Core i7-processor en uitbreidbare opslagcapaciteiten, is het ideaal voor veeleisende taken zoals videobewerking en grafisch ontwerp.

Kan ik de configuratie van mijn server aanpassen?

Ja, we bieden aanpassingsopties voor geheugen, opslag en andere hardwareconfiguraties naar jouw behoeften.

Welke soorten applicaties kan ik draaien op de WinGlobal Workstation?

Je kunt een breed scala aan applicaties draaien, van dataverwerking en videobewerkingssoftware tot financiële beheerapplicaties en grafisch ontwerpsoftware.

Hoe wordt de bandbreedte beheerd met de WinGlobal Workstation?

Elke server heeft standaard 250 Mbps bandbreedte, uitbreidbaar tot 1 Gbps, om snelle download- en uploadsnelheden te garanderen.

Kan ik de opslagruimte van mijn server vergroten?

Ja, de opslag kan worden uitgebreid tot 22 TB, wat je grote flexibiliteit biedt voor het opslaan en beheren van je gegevens.

Is het WinGlobal Workstation plan veilig?

Absoluut. We gebruiken geavanceerde encryptieprotocollen om de veiligheid van je gegevens bij elke remote verbinding te garanderen.

Is het eenvoudig om de WinGlobal Workstation te installeren en te configureren?

Ja, ons technisch team zal je assisteren bij de configuratie en installatie om een probleemloze ingebruikname te garanderen.

Is er technische ondersteuning beschikbaar voor de WinGlobal Workstation?

Wij bieden volledige technische ondersteuning, 24/7 beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en technische problemen snel op te lossen.

Ontdek een krachtige oplossing tegen een uitzonderlijke prijs

Klaar om uw thuiswerkervaring te transformeren met een oplossing die kracht, veiligheid en toegankelijkheid combineert? Bekijk onze transparante prijsstructuur en ontdek de ongeëvenaarde waarde die het WinGlobal Workstation plan aan uw bedrijf biedt.

Inbegrepen in ons WinGlobal Workstation tariefaanbod

Onbeperkte toegang tot de server: Geniet van 24/7 toegang tot uw remote Windows-server zonder extra beperkingen of verborgen kosten.

High-performance serverconfiguratie: Een server uitgerust met een Intel Core i7-processor, 32 GB RAM (uitbreidbaar), en een RAID-1 SSD-opslagsysteem.

Optimale bandbreedte: Profiteer van 250 Mbps standaard bandbreedte, met de mogelijkheid om te verhogen naar 1 Gbps voor verbeterde prestaties.

Geavanceerde beveiliging: Robuuste encryptieprotocollen om de veiligheid van uw gegevens bij elke remote verbinding te waarborgen.

24/7 Technische ondersteuning: Toegang tot onze toegewijde klantenservice op elk moment voor vragen of technische ondersteuning.

Flexibiliteit en schaalbaarheid: Opslaguitbreidingsopties tot 22 TB en hardware-aanpassingen volgens uw specifieke behoeften.

Updates en onderhoud: Regelmatige systeemupdates en proactief onderhoud om de optimale prestaties van uw server te waarborgen.

Automatische back-ups: Regelmatige en automatische back-ups van uw gegevens voor verhoogde gemoedsrust, waardoor bescherming tegen dataverlies en eenvoudige herstel na incidenten wordt geboden.

Bestelling en beschikbaarheid:

Op aanvraag beschikbaar met een verwachte levering binnen 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de voorraad van de onderdelen.

Klaar om de overstap te maken naar de WinGlobal Workstation?

Ervaar de eindeloze mogelijkheden van het WinGlobal Workstation plan voor uw bedrijf.
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die aan uw hostingbehoeften voldoet.

Werk veilig en efficiënt op afstand met Windows Pro

Schermafbeelding van het Windows bureaublad met de remote desktop client, toont gebruikersnaam en cursor op de 'Verbinden' knop, symboliserend gemakkelijke toegang tot telewerken.

Ontdek werken op afstand met Windows

Verken hoe Windows Remote Desktop uw manier van werken kan verbeteren. Op onze pagina vindt u praktische gidsen, schermafbeeldingen en tips om uw efficiëntie te verhogen. Of u nu ervaren bent of net begint met telewerken, leer hoe u veilig toegang krijgt tot uw Windows-werkplek, waar u ook bent.
Lees meer over werken op afstand met Windows.

Logo's van Windows BitLocker en VeraCrypt, symboliserend geavanceerde encryptieopties voor gegevensbescherming in een Windows-omgeving op afstand.

Versterkte encryptie voor veilig Windows-gebruik

Bescherm uw data in een Windows-omgeving op afstand met geavanceerde encryptieoplossingen zoals BitLocker en VeraCrypt. Leer hoe u een ondoordringbare barrière creëert rond uw informatie. Onze gids biedt essentiële tools en tips voor betrouwbare encryptie, zodat uw gegevens altijd veilig zijn, waar u ook werkt.
Lees meer over geavanceerde encryptie voor Windows op afstand.