Kies uw ideale shared hosting plan in België

Betrouwbaarheid, prestatie en maatwerk – Hostingoplossingen afgestemd op uw behoeften in België.

Ontdek onze aangepaste webhostingoplossingen

Moderne blauwe raket symboliseert de lancering, met een oranje aandrijfsleep, die het 'WebStart' hostingplan vertegenwoordigt.

WebStart Hostingplan

  Uw website gemakkelijk lanceren

Op maat voor kleine handelaars in België, biedt het WebStart hostingplan vlotte toegang tot cPanel en Softaculous. Creëer snel uw online winkel of blog met intuïtieve hulpmiddelen. Geniet van een betaalbare oplossing met een kwaliteitsinfrastructuur.

Moderne winkelwagen symboliseert de snelheid en efficiëntie van het CommercePro hostingplan, met dynamische lijnen en 'CommercePro' in witte en rode letters.

Bekijk CommercePro

Uw E-commerce oplossing

Voor Belgische e-commerce ondernemers biedt het CommercePro plan meer schijfruimte en 7 dagen per week support. Ideaal voor PrestaShop sites, dat we gratis installeren. Stimuleer uw handel met dedicated support en krachtige tools.

Moderne en robuuste kluis met hangslot, symbool voor de veiligheid en betrouwbaarheid van het CloudManage-plan.

CloudManage hosting

Beveiliging en ondersteuning 24/7

Het CloudManage-plan is de premium keuze voor volledig beheer van uw site in de cloud in België. Geniet van 24/7 ondersteuning, versterkte beveiliging, en volledig beheersbare configuraties. Dit plan biedt totale gemoedsrust, voor 99€/maand per domein exclusief BTW.

WebStart

6,25€

/maand BTW incl.
  • Schijfruimte 20 GB
  • Tot 2 domeinnamen per plan
  • Inbegrepen verbruik per maand: 1500 GB
  • Info-beheer: niet inbegrepen
  • Web control panel: Cpanel
  • Klantensupport
    Van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur

CloudManage

99€

/maand excl. BTW
  • Cloudopslagruimte 200 GB
  • 1 domeinnaam per plan
  • Inbegrepen verbruik: 20000 bezoekers per dag
  • Info-beheer: volledig
  • Web control panel: Virtualmin
  • Klantensupport
    7 dagen per week, 24/24

Waarom kiezen voor onze hostingoplossingen?

Onwankelbare betrouwbaarheid

Hoge prestaties

Expertondersteuning

Onze hostingoplossingen zorgen voor maximale bereikbaarheid van uw website. Dankzij een geavanceerde infrastructuur en continue monitoring bieden wij stabiliteit, essentieel voor het vertrouwen van uw bezoekers en klanten.

Met ultrasnelle servers en geoptimaliseerde technologieën bieden we uitzonderlijke prestaties voor alle soorten websites. Of u nu een blog, e-commerce site of webapplicatie beheert, u profiteert van kortere laadtijden en een soepele gebruikerservaring.

Ons team van hostingexperts staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen. Of het nu gaat om de initiële configuratie, het snel oplossen van technische problemen of gedetailleerd optimalisatieadvies, wij begeleiden u bij elke stap van uw hostingtraject.

Antwoorden op uw vragen over onze webhosting

Voor welk type sites is het WebStart-pakket ideaal?

Het WebStart-pakket is perfect voor kleine websites, persoonlijke blogs of online portfolio’s. Het biedt de essentiële tools om eenvoudig uw online aanwezigheid te starten.

Kan ik WordPress installeren met het WebStart-pakket?

Ja, WebStart bevat automatische installatieprogramma’s zoals Softaculous, waarmee u WordPress en andere populaire applicaties met slechts een paar klikken kunt installeren.

Hoeveel e-mailaccounts kan ik aanmaken met WebStart?

WebStart stelt u in staat een onbeperkt aantal e-mailaccounts aan te maken, ideaal voor individuele gebruikers of kleine teams.

Is CommercePro geschikt voor e-commerce websites?

Absoluut. CommercePro is geoptimaliseerd voor e-commerce, met meer schijfruimte en verbeterde prestaties voor platforms zoals PrestaShop.

Biedt WebStart ook automatische back-up faciliteiten aan voor mijn website?

WebStart omvat regelmatige back-ups om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Zijn gratis SSL-certificaten inbegrepen bij CommercePro?

Ja, CommercePro bevat gratis SSL-certificaten om uw e-commerce site te beveiligen en het vertrouwen van klanten te versterken.

Wat onderscheidt CloudManage van de andere pakketten?

CloudManage is ons premium pakket dat volledig serverbeheer, 24/7 klantenondersteuning, verbeterde beveiliging en optimale prestaties biedt voor veeleisende websites. Uw site wordt gehost op de cloud, met replicatie op minimaal 3 servers tegelijkertijd om maximale beschikbaarheid en veiligheid te garanderen.

Is het Cloudmanage-plan geschikt voor grote websites?

Ja, met zijn hoge schijfruimte en superieure serverbronnen is CloudManage ideaal voor grote websites en bedrijven met hoge eisen aan verkeer en functionaliteit.

Hoe beheert CloudManage beveiliging en back-ups?

CloudManage biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen, inclusief regelmatige back-ups, om de bescherming en het herstel van uw gegevens in elke situatie te waarborgen.

Welk niveau van klantenondersteuning is inbegrepen bij CommercePro?

CommercePro biedt uitgebreide klantenondersteuning, 7 dagen per week beschikbaar via meerdere kanalen voor snelle en betrouwbare assistentie.

Heeft u vragen? Neem contact met onze hostingexperts

Neem vandaag nog contact op met ons.
Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies over onze hostingoplossingen? Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de ideale oplossing voor uw website.