Gebruiksvoorwaarden van StrictlyHosting.be

Ontdek onze regels en beleid voor een veilig en verantwoord gebruik van onze webhostingdiensten.

Afbeelding van een documentpagina die aan een bord is bevestigd, samen met een hamer van oordeel, die het streven van StrictlyHosting.be naar naleving van wetten en gebruiksvoorwaarden symboliseert. De logo's met 'V' en de pennen illustreren onze rigoureuze aanpak en validatie van conformiteit, waarbij de nadruk wordt gelegd op de integriteit en ethische praktijken in onze hostingdiensten.
Beeld van een klantenservice medewerker van StrictlyHosting.be, gericht naar de gebruiker met een microfoonhoofdtelefoon, wat onze beschikbaarheid en toewijding symboliseert om directe ondersteuning te bieden. De chatbubbels, apenstaarten, e-mailpictogrammen en socialemediapictogrammen illustreren onze multikanaalsaanpak om verbonden te blijven met onze klanten, waarbij verschillende communicatiemiddelen worden geboden om effectief op alle verzoeken te reageren.
Beeld van een blauwe wereldbol met een open brief in het midden, omringd door symbolen van enveloppen, apenstaarten, toetsenborden en verschillende logo's, die de wereldwijde reikwijdte van StrictlyHosting.be en ons streven naar open communicatie illustreren. Deze elementen symboliseren onze mogelijkheid om gebruikers over de hele wereld met elkaar te verbinden en soepele en veilige uitwisselingen te vergemakkelijken, in overeenstemming met onze gebruiksvoorwaarden.
Beeld van een groot computerscherm met een wereldbol, omringd door stralende pictogrammen van open applicaties, symboliserend het hart van het hostingnetwerk van StrictlyHosting.be. Deze visuele representatie illustreert onze wereldwijde infrastructuur en ons vermogen om op een gecentraliseerde manier een scala aan hostingdiensten te beheren, wat zorgt voor optimale connectiviteit en beschikbaarheid voor gebruikers over de hele wereld.
Beeld met een centrale hangslot in een moderne omgeving, omringd door symbolen van IT-beveiliging zoals extra hangsloten, harde schijven, computers, tablets en data-iconen. Deze compositie illustreert het engagement van StrictlyHosting.be om de integriteit en veiligheid van de gegevens van zijn klanten te beschermen, door geavanceerde technologieën te gebruiken om informatie te back-uppen in alle aspecten van webhosting.
Boeiende grafische weergave van een driehoek in het midden van een cirkel, doorkruist door krachtlijnen die evolueren van blauw naar rood, symbool voor de intensiteit en efficiëntie van het netwerkvermogen bij StrictlyHosting.be. De pictogrammen van netwerkapplicaties rond deze visualisatie benadrukken ons vermogen om een breed scala aan webdiensten te ondersteunen met optimale netwerkprestaties, en illustreren ons engagement voor hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor onze klanten.

 

Uw gids voor gebruiksvoorwaarden

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Het is raadzaam om deze pagina periodiek te controleren om op de hoogte te blijven van de toegestane en niet-toegestane praktijken met betrekking tot uw account op StrictlyHosting.be. Let op dat StrictlyHosting.be dit document kan wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Om activiteiten die in strijd zijn met dit beleid te melden, kunt u een e-mail sturen naar abuse@StrictlyHosting.be.

Door een account aan te maken bij StrictlyHosting.be, wordt u lid van twee belangrijke gemeenschappen. De eerste omvat ons netwerk en onze klanten, terwijl de tweede de grote gemeenschap van internetgebruikers omvat. Het lidmaatschap van deze gemeenschappen geeft u bepaalde voordelen en privileges, maar brengt ook plichten en verantwoordelijkheden met zich mee. Om deze te verduidelijken, heeft StrictlyHosting.be een Acceptabel Gebruiksbeleid opgesteld.

Het doel van dit document is om het Acceptabel Gebruiksbeleid van StrictlyHosting.be te verduidelijken. Dit beleid wordt geleid door verschillende belangrijke doelstellingen:

  • Het waarborgen van een betrouwbare service aan onze klanten
  • Zorgen voor de veiligheid en vertrouwelijkheid van onze netwerken en systemen, evenals die van onze peers
  • Naleven van de geldende wetten in Europa, België en Nederland
  • Handhaven van onze reputatie als verantwoordelijke dienstverlener
  • Het bevorderen van ethisch gebruik van internet en het ontmoedigen van schadelijk gedrag
  • Behoud van de waarde van internetbronnen als middel voor vrije meningsuiting en uitwisseling van informatie
  • Beschermen van de privacy en veiligheid van gebruikers

StrictlyHosting.be verbindt zich ertoe om volledige toegang tot internet te bieden. Echter, bepaalde activiteiten schaden de bronnen van StrictlyHosting.be en het internet en kunnen niet worden getolereerd onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Het misbruik van deze bronnen door een gebruiker heeft een negatieve invloed op de gemeenschap als geheel.

Bij schending van het Acceptable Use Policy via uw StrictlyHosting.be-account behouden wij ons het recht voor om uw service zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen of op te schorten. U stemt er ook mee in om StrictlyHosting.be en haar gelieerde ondernemingen te vergoeden voor alle claims als gevolg van uw schending van dit beleid en/of de inhoud van uw website. Hoewel we de voorkeur geven aan het adviseren van onze klanten en het voorstellen van corrigerende maatregelen, zullen ernstige overtredingen leiden tot onmiddellijke opschorting of beëindiging van de dienstverlening. Ons af en toe niet handhaven van dit beleid vormt geen afstand van onze rechten.

Voor eventuele vragen met betrekking tot dit beleid, kunt u contact opnemen met abuse@StrictlyHosting.be.

Algemene informatie

Gebruikers van de diensten van StrictlyHosting.be dienen geen inhoud via deze diensten te verspreiden die, naar het oordeel van StrictlyHosting.be, als illegaal, obsceen, bedreigend, beledigend, lasterlijk, smadelijk of aanzetten tot laakbaar gedrag zou worden beschouwd, dat zou kunnen leiden tot burgerlijke aansprakelijkheid of dat op enige wijze de lokale, nationale of internationale wetten zou schenden.

Kortom, uw StrictlyHosting.be-account mag niet worden gebruikt voor:

    • Om wetten, regels, overeenkomsten of tarieven te overtreden
    • Om de normen en beleidsregels van elk netwerk, server, website, database of serviceprovider die toegankelijk is via StrictlyHosting.be te schenden
    • Op een lasterlijke, frauduleuze, onfatsoenlijke, beledigende of misleidende manier
    • Om anderen te bedreigen, te intimideren, te mishandelen of lastig te vallen
    • Om de reputatie van StrictlyHosting.be, haar moedermaatschappij, dochterondernemingen of gelieerde bedrijven te schaden
    • Om de veiligheid van computernetwerken in gevaar te brengen, toegang te krijgen tot ongeautoriseerde accounts of de diensten van StrictlyHosting.be voor andere klanten te verstoren

    De diensten van StrictlyHosting.be mogen alleen worden gebruikt voor legitieme doeleinden. Het is verboden om informatie, gegevens of materiaal te verzenden, verspreiden of op te slaan dat in strijd is met lokale, staats- of gemeenschapsrecht. Dit omvat, zonder beperking, materiaal dat onder het auteursrecht, handelsmerkrecht, bedrijfsgeheim of andere wetten valt. StrictlyHosting.be behoudt zich het recht voor om illegaal materiaal van haar servers te verwijderen of uw diensten zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen.

Klanten zijn verantwoordelijk voor het bijwerken en nauwkeurig houden van hun factuurgegevens bij StrictlyHosting.be. Het verstrekken van valse informatie in enig contract of aanvraag, inclusief het frauduleus gebruik van creditcardgegevens, zal leiden tot onmiddellijke beëindiging van het account en kan de overtreder blootstellen aan civiele of strafrechtelijke gevolgen.

StrictlyHosting.be heeft de exclusieve autoriteit om te bepalen of het gebruik van haar diensten deze beleidsregel schendt. De volgende richtlijnen worden verstrekt voor het gebruik van uw account. Deze informatie dient als gids en is niet allesomvattend.

Klantenservice

Bij StrictlyHosting.be verbinden we ons ertoe om kwalitatieve klantensupport te bieden om aan uw behoeften en vragen te voldoen.

Standaard klantensupport uren: Ons klantenserviceteam is beschikbaar van maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 uur. Tijdens deze uren streven we ernaar om snel te reageren op al uw vragen en zorgen.

24/7 Klantensupport voor specifieke hostingplannen: Bestaande klanten die zich abonneren op bepaalde specifieke hostingplannen hebben exclusieve toegang tot onze klantensupport, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Deze service is ontworpen om doorlopende ondersteuning te bieden om de beste ervaring te garanderen.

Commerciële informatie over hostingplannen: Voor commerciële informatie over onze hostingplannen vóór de aankoop, moet u er rekening mee houden dat ons team alleen beschikbaar zal zijn om aan uw verzoeken te voldoen tijdens onze standaard kantooruren.

On-site technische support: On-site technische ondersteuning is exclusief voor geregistreerde en geverifieerde klanten van onze services. Deze maatregel zorgt voor een efficiënte en veilige service, aangepast aan de specifieke behoeften van elke geverifieerde klant.

We streven ernaar om uitzonderlijke klantensupport te bieden en waarderen uw begrip voor onze beleidsmaatregelen om een hoogwaardige service voor al onze klanten te waarborgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen of aanvullende verzoeken.

Emailbeheer

Als gebruiker van de diensten van StrictlyHosting.be hebt u toegang tot functies voor het verzenden en ontvangen van e-mails. StrictlyHosting.be hanteert een zero-tolerancebeleid ten aanzien van SPAM. Het gebruik van accounts voor het verzenden van spam zal leiden tot onmiddellijke beëindiging van de service zonder waarschuwing. Bovendien is de eigenaar van het account verantwoordelijk voor elk verlies dat StrictlyHosting.be lijdt als gevolg van deze activiteit.

Het is verboden om uw account te gebruiken om massale berichten of ongevraagde commerciële berichten te verzenden, ook bekend als “spam”. Dit omvat het grootschalig versturen van advertenties, nieuwsbrieven, liefdadigheidsverzoeken, petities en politieke of religieuze materialen, tenzij deze berichten uitdrukkelijk zijn aangevraagd door de ontvangers.

Het is ook verboden om uw account te gebruiken om reacties op ongevraagde commerciële of massale e-mails van andere providers te verzamelen. Het wijzigen, vervalsen of verwijderen van e-mailheaders is verboden. Het herhaaldelijk verzenden van dezelfde e-mail of zeer vergelijkbare berichten, evenals het verzenden van grote berichten of bestanden om een server of account te verstoren (bekend als “e-mailbombardement”), is ook verboden. Het gebruik van e-mail om te intimideren of te pesten is strikt verboden, ongeacht de frequentie, de taal of de omvang van de berichten. Zelfs het versturen van één ongevraagd bericht kan als intimidatie worden beschouwd. Als een ontvanger verzoekt om geen berichten meer te ontvangen, moet aan dat verzoek worden voldaan. Het verspreiden van kettingbrieven, ongeacht of ze om geld vragen, is ook verboden.

Accounts bij StrictlyHosting.be mogen niet worden gebruikt om reacties te verzamelen op berichten die zijn verzonden via een andere provider als deze berichten in strijd zijn met dit beleid of het beleid van de betreffende provider.

Als u de diensten van een andere provider gebruikt om een ​​website te promoten die wordt gehost door of via StrictlyHosting.be, bent u ook onderworpen aan de regels van dit Acceptabel Gebruiksbeleid met betrekking tot de gebruikte promotiemethoden.

Websitebeheer

StrictlyHosting.be biedt opslagruimte en toegang tot websites via haar webdiensten. Hoewel StrictlyHosting.be de inhoud van uw site niet actief controleert, is het belangrijk om het toegestane aantal domeinen volgens uw hostingplan te respecteren.

U bent volledig verantwoordelijk voor de inhoud van uw website. Als StrictlyHosting.be klachten ontvangt over de taal, inhoud of afbeeldingen op uw site, behouden wij ons het recht voor om de site van onze servers te verwijderen en uw service te beëindigen, naar eigen goeddunken. U stemt ermee in StrictlyHosting.be te vergoeden voor alle gemaakte kosten, inclusief advocaatkosten, in geval van klachten van derden met betrekking tot de inhoud van uw site.

Het is verboden om uw website te gebruiken om inhoud te verspreiden die door StrictlyHosting.be als illegaal, onfatsoenlijk of verwerpelijk wordt beschouwd. De term “materiaal” omvat hier alle vormen van communicatie, inclusief tekst, afbeeldingen, software, video’s en audio.

Illegal content omvat alles wat in strijd is met wetten, statuten, verdragen, regelgevingen of wettelijke verordeningen. Dit omvat onder meer obsceniteit, lasterlijke, frauduleuze of misleidende uitspraken, bedreigingen, intimidatie, pesten, of enige inhoud die inbreuk maakt op de privacyrechten of intellectuele eigendomsrechten van anderen (zoals auteursrechten of handelsmerken).

Indecent content verwijst naar materiaal dat op een beledigende manier seksuele of excretie-activiteiten weergeeft, volgens de huidige maatschappelijke normen. Verwerpelijk materiaal is datgene wat StrictlyHosting.be, naar eigen oordeel, besluit niet te associëren met zijn imago om zijn reputatie, werknemers, aandeelhouders en gelieerden te beschermen.

Voorbeelden van verboden inhoud zijn onder meer materiaal dat criminaliteit aanmoedigt, geweld aanwakkert, of personen of groepen degradeert op basis van geslacht, nationaliteit, religie, huidskleur, leeftijd, burgerlijke staat, seksuele geaardheid, handicap of politieke overtuiging.

Beleid inzake veiligheid

De verantwoordelijkheid voor het gebruik van uw account, inclusief eventuele ongepaste activiteiten uitgevoerd door vrienden, familie, gasten, bezoekers of werknemers, ligt bij u. Het is dus cruciaal om de nodige maatregelen te nemen om ongeoorloofde toegang tot uw account te voorkomen. Bovendien is het verboden om uw account te gebruiken om de beveiliging van andere accounts in gevaar te brengen of om ongeautoriseerde toegang te proberen verkrijgen tot andere netwerken of servers.

Aanvallen van denial-of-service, inclusief DDoS- en Smurf-aanvallen, die tegen uw website worden gelanceerd, kunnen het hele netwerk van StrictlyHosting.be verstoren. Daarom kan dergelijke aanvallen leiden tot onmiddellijke beëindiging van uw account.

Het is uw plicht om passende beveiligingsmaatregelen te implementeren om ongeoorloofd gebruik van uw account te voorkomen of te verminderen.

Het is ook verboden om te proberen de beveiligings- of authenticatiemaatregelen van een host, netwerk of account te omzeilen. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, toegang tot gegevens die niet voor u bedoeld zijn, het gebruik van servers of accounts zonder expliciete toestemming, of het testen van de beveiliging van andere hosts. Het gebruik of de verspreiding van tools die bedoeld zijn om de beveiliging te compromitteren is verboden, inclusief brute force-programma’s voor wachtwoorden, hacktools en netwerkontdekkingshulpmiddelen.

Het is verboden om bestanden die worden gebruikt voor hacken, kraken, decoderen of genereren van illegale sleutels op uw account te hosten.

U mag ook niet interfereren met de service die aan andere gebruikers, hosts of netwerken wordt geleverd. Dit omvat aanvallen door “flooding”, pogingen om een service te overbelasten en inspanningen om een host te laten crashen.

Les schendingen van de beveiliging van systemen of netwerken kunnen leiden tot strafrechtelijke of civiele vervolging. StrictlyHosting.be zal meewerken aan onderzoeken naar schendingen van de beveiliging van systemen of netwerken op andere sites, inclusief met wettelijke autoriteiten.

Als gebruiker van de diensten van StrictlyHosting.be bent u verantwoordelijk voor het waarborgen van het juiste gebruik van deze diensten door uw klanten en gebruikers. Het is essentieel om maatregelen te nemen om het gebruik van de diensten van StrictlyHosting.be te controleren om misbruik van het netwerk te verminderen. Het is ook belangrijk om gemakkelijk bereikbare contactgegevens te verstrekken en snel te reageren op klachten over het onjuiste gebruik van de diensten van StrictlyHosting.be. Een nalatig beheer van deze diensten kan leiden tot beëindiging ervan.

U moet een of meer verantwoordelijke contacten benoemen voor elke host, IP-netwerk of subnet die via de diensten van StrictlyHosting.be met het internet is verbonden. Voordat uw service voor de eerste keer verbinding maakt met het netwerk, is het noodzakelijk om de contactgegevens van deze contacten, inclusief namen, telefoonnummers, fysieke adressen en e-mailadressen, door te geven aan alle betrokken domeinregistratiekantoren. Deze informatie moet regelmatig worden bijgewerkt en nauwkeurig worden bewaard. Eventuele wijzigingen in deze contactgegevens moeten binnen een redelijke termijn aan de betrokken domeinregistratiekantoren worden gemeld. De aangewezen contacten moeten de autoriteit en de nodige tools hebben om uw systemen te configureren, te beheren en toegang te controleren.

Voor belangrijke hosts, primaire domeinnaamservers en mailrelais of gateways moeten deze contacten 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn. Elke klant die derden toegang verleent tot de diensten van StrictlyHosting.be, zoals werknemers, gebruikers of klanten, moet ook beschikken over een postmaster-adres om klachten per e-mail te ontvangen. Berichten die naar dit adres worden gestuurd, moeten snel worden beoordeeld en afgehandeld.

Netwerkprestatie-optimalisatie

De diensten van StrictlyHosting.be zijn gebaseerd op gedeelde of toegewijde middelen, afhankelijk van uw serviceplan. Overmatig of misbruik van netwerkbronnen, vooral bij een gedeeld plan, kan een negatieve invloed hebben op alle klanten. Elk gebruik van bronnen dat de netwerkprestaties verslechtert, is verboden volgens dit beleid en kan leiden tot opschorting of beëindiging van uw account zonder voorafgaande kennisgeving.

Voor gedeelde hostingplannen is het verboden om misbruik te maken van bronnen zoals CPU-tijd, geheugen, schijfruimte en sessieduur. Het gebruik van programma’s die buitensporig veel middelen verbruiken en de netwerkprestaties of die van andere klanten beïnvloeden, is verboden. StrictlyHosting.be behoudt zich het recht voor om dergelijke activiteiten te onderbreken of te beperken.

Aanvallen van denial-of-service, waaronder DDoS- en Smurf-aanvallen, gericht tegen uw website kunnen een negatief effect hebben op het hele netwerk van StrictlyHosting.be. In geval van dergelijke aanvallen kan uw account onmiddellijk worden beëindigd.

Lijst van verboden activiteiten op onze servers

Het is verboden om via onze diensten materiaal of bestanden over te dragen die naar ons oordeel illegaal, lasterlijk, aanzetten tot crimineel gedrag, of in strijd zijn met lokale, provinciale, nationale of internationale wet- en regelgeving.

De verboden activiteiten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • De opzettelijke verspreiding of dreiging om computervirussen te verspreiden.
  • Pogingen tot ongeautoriseerde toegang tot elk netwerk, inclusief de privé-netwerkinfrastructuur van StrictlyHosting.be.
  • Toegang tot of pogingen tot toegang tot informatie die niet voor u bedoeld is.
  • Het verzenden van gekraakte software.
  • Het organiseren of deelnemen aan illegaal gokken.
  • Het werven voor piramidespelen of andere illegale plannen.

Beleid inzake garantie en retour conform de EU-normen

Een verkoper is verplicht om een product te repareren, te vervangen, de prijs te verlagen of terug te betalen als het gebreken vertoont of niet overeenkomt met wat is aangekondigd. Als u een aankoop heeft gedaan via internet, telefonisch, per postorder of bij een verkoper aan huis (buiten een fysieke winkel), heeft u ook recht op herroeping. Dit betekent dat u uw bestelling kunt annuleren en het product kunt retourneren binnen 14 dagen na aankoop, zonder dat u een reden of rechtvaardiging voor de retourzending hoeft te geven.

Privacybeleid

Bij StrictlyHosting.be staan de bescherming en eerbiediging van de privacy van onze klanten en hun gegevens die op onze systemen zijn opgeslagen centraal, in overeenstemming met ons privacybeleid GDPR (ingesteld op 14 april 2016). Toegang tot en openbaarmaking van informatie zal alleen plaatsvinden wanneer dat nodig is om te voldoen aan wettelijke en overheidsvereisten, voor de levering van de diensten van StrictlyHosting.be, voor het functioneren en onderhoud van onze systemen, of voor het waarborgen van onze bescherming en die van onze klanten.

Heeft u nog meer hulp nodig?

Als u nog meer vragen heeft of verduidelijking nodig heeft over onze gebruiksvoorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ons team staat klaar om u te helpen met al uw zorgen.